ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕРЕРВНОГО ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ВИКЛАДАЧІВ У СИСТЕМІ МЕДИЧНОЇ ОСВІТИ (АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД ТА ПРОПОЗИЦІЇ) - Вороненко, Ю. В.; Мінцер, О. П.; Краснов, В. В. (Медична освіта, 2013)
Проведений аналіз різних концепцій підготовки викладачів у системах медичної освіти. Показана необхідність удоско- налення принципів підготовки кадрів в освіті. Запропоновані стратегічні напрямки побудови системи підготовки викла- дачів вищих медичних навчальних закладів, що основані на сучасних світових тенденціях.