РОЛЬ НОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У САМОПІДГОТОВЦІ СТУДЕНТІВ- СТОМАТОЛОГІВ ДО ЛІЦЕНЗІЙНОГО ІНТЕГРОВАНОГО ІСПИТУ “КРОК 1. СТОМАТОЛОГІЯ” ЗА КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ - Олійник, І. Ю. (Медична освіта, 2013)
У статті проведено аналіз ефективності застосування системи дистанційного навчання “Moodle” для самопідготовки студентів-стоматологів до складання ліцензійного інтегрованого іспиту “Крок 1. Стоматологія”.