ВИКОРИСТАННЯ РЕЙТИНГОВОГО ОЦІНЮВАННЯ СТУДЕНТІВ ПРИ ВИВЧЕННІ ФАРМАКОГНОЗІЇ ЗА УМОВ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ - Одинцова, В. М.; Денисенко, О. М. (Медична освіта, 2013)
У статті проаналізовано особливості формування та використання рейтингового оцінювання навчальних досягнень студентів при вивченні фармакогнозії в умовах кредитно-модульної системи навчання, визначено поняття “модуль” та розглянуто особливості модульного навчання.