ФІЛОСОФСЬКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ СОЦІОНОМІЧНИХ ПРОФЕСІЙ - Мельничук, І. М. (Медична освіта, 2013)
У статті розкрито сутність філософських принципів і загальнонаукових методологічних підходів у дослідженні профе- сійної підготовки майбутніх медичних працівників.