ОСОБЛИВОСТІ ЗАСВОЄННЯ ПРАКТИЧНИХ НАВИЧОК СТУДЕНТАМИ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ З МЕДИЦИНИ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ - Левицький, П. Р. (Медична освіта, 2013)
У статті представлені результати вивчення взаємозв’язків між ефективністю засвоєння практичних навичок студента- ми та їх психофізіологічними станами. Показано, що повноцінне засвоєння практичних навичок з медицини надзвичай- них ситуацій залежить від домінування лівої та правої півкуль головного мозку, що вимагає індивідуальних підходів при їх вивченні та виконанні.