ФОРМУВАННЯ ДЕОНТОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ У ЛІКАРІВ-ІНТЕРНІВ І СУБОРДИНАТОРІВ - Криськів, О. І.; Бабінець, Л. С.; Ярема, Н. І.; Самогальська, О. Є. (Медична освіта, 2013)
У статті висвітлено досвід формування деонтології професійного спілкування у лікарів-інтернів і субординаторів- терапевтів.