ОСОБЛИВОСТІ МОДУЛЬНО-РЕЙТИНГОВОЇ СИСТЕМИ ПРИ ВИКЛАДАННІ ДИСЦИПЛІНИ “ФІЗИЧНІ МЕТОДИ АНАЛІЗУ ТА МЕТРОЛОГІЯ” ДЛЯ СТУДЕНТІВ-ФАРМАЦЕВТІВ - Вісьтак, М. В.; Личковський, Е. І.; Фафула, Р. В. (Медична освіта, 2013)
Розглянуто особливості модульно-рейтингової системи при викладанні навчальної дисципліни “Фізичні методи аналі- зу та метрологія” для студентів-фармацевтів. Показано переваги кредитно-модульної системи над традиційною системою навчання у вивченні і оцінюванні знань і вмінь студентів з даного курсу. Як показали дослідження, модульно-рейтингова система навчання підвищує якість підготовки фахівців з фармації.