НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС У РАМКАХ ТДМУ ІМЕНІ І. Я. ГОРБАЧЕВСЬКОГО: СТРАТЕГІЯ ЗАСТОСУВАННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ЗАСОБІВ НАВЧАННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Білик, С. М. (Медична освіта, 2013)
У статті проаналізовано застосування інноваційних технологій та їх використання для навчального процесу в рамках ТДМУ імені І. Я. Горбачевського. Запропоновано навчально-методичні засоби, які підвищують рейтингові позиції універ- ситету при застосуванні мультимедійних технологій.