УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОГРАМ З НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН – ШЛЯХ ДО ПОЛІПШЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ЛІКАРІВ - Вітенко, І. С.; Мельник, І. В.; Мельник, Б. В. (Медична освіта, 2013)
У статті зазначаються причини частого внесення змін до Типових навчальних програм, наголошується на необхідності врахування при підготовці лікарів первинної ланки надання медико-профілактичної допомоги питань медичної етики.