МЕТОДОЛОГІЯ І СТРУКТУРА 5-РІЧНОГО НАВЧАЛЬНОГО ПЛАНУ ПІДГОТОВКИ ЛІКАРІВ ЗА НОРМАТИВНИМ (6-РІЧНИМ) ТЕРМІНОМ НАВЧАННЯ - Москаленко, В. Ф.; Волосовець, О. П.; Яворовський, О. П.; Остапюк, Л. І.; Булах, І. Є.; Мельник, І. В.; Науменко, О. М.; Мруга, М. Р.; Стеченко, О. В. (Медична освіта, 2013)
У роботі проаналізовані можливості прийому на навчання до ВМНЗ осіб з освітньо-кваліфікаційним рівнем “молодший спеціаліст” за скороченим або нормативним термінами підготовки лікарів; запропоновані методичні підходи та орієнтов- на структура навчального плану підготовки лікарів за нормативним (6-річним) терміном навчання за умови їх зарахуван- ня на 2 курс.