ДОСВІД ВПРОВАДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ БУКОВИНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ - Бойчук, Т. М.; Геруш, І. В.; Ходоровський, В. М. (Медична освіта, 2013)
У статті висвітлено досвід впровадження в Буковинському державному медичному університеті інформаційно-комуні- каційних навчальних технологій на базі системи управління навчанням “Moodle”. Використання такої технології підтримки традиційного навчального процесу дозволяє поліпшити його якість, робить його більш комфортним та цікавим для студента, більш контрольованим – для викладача.