ПЕРВИННА СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ (ІНТЕРНАТУРА ) “ЗАГАЛЬНА ПРАКТИКА – СІМЕЙНА МЕДИЦИНА”: РЕАЛІЇ СЬОГОДЕННЯ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - Гребеник, М. В.; Криськів, О. І.; Шостак, С. Є.; Масик, О. М. (Медична освіта, 2013)
У статті висвітлено деякі аспекти викладання терапії в інтернатурі зі спеціальності “Загальна практика – сімейна медицина” та можливі перспективи її удосконалення.