СТОРІНКИ ІСТОРІЇ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА КАФЕДРИ ПАТОЛОГІЧНОЇ ФІЗІОЛОГІЇ - Файфура, В. В.; Бондаренко, Ю. І.; Дзига, С. В.; Сатурська, Г. С.; Потіха, Н. Я.; Бакалець, О. В.; Пелих, В. Є.; Сас, Л. М.; Чарнош, С. М.; Волотовська, Н. В. (Медична освіта, 2013)
У статті представлено основні віхи діяльності студентського наукового гуртка кафедри патологічної фізіології Терно- пільського державного медичного університету імені І. Я. Горбачевського з часу заснування до сьогодні.