ДОСВІД І ПЕРСПЕКТИВИ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ, ВДОСКОНАЛЕННЯ НАУКОВИХ ПОШУКІВ І ДОСЛІДЖЕНЬ НА КАФЕДРІ МЕДИЧНОЇ БІОХІМІЇ В СИСТЕМІ НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ - Корда, М. М.; Шершун, Г. Г.; Підручна, С. Р.; Острівка, О. І.; Гонський, Я. І.; Яворська, С. І.; Мудра, А. Є.; Саюк, Н. П.; Рубіна, Л. М.; Кузьмак, І. П.; et al. (Медична освіта, 2013)
У статті відображено шляхи і перспективи вдосконалення методів навчання студентів через впровадження сучасних технологій, новітніх наукових досліджень. Акцентовано увагу на значенні біохімії як фундаментальної науки медицини.