ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ - Соколова, Л. В.; Коробко, Д. Б.; Лихацький, П. Г. (Медична освіта, 2013)
У статті висвітлені перспективи розвитку факультету з навчально-методичної, наукової та організаційної роботи і шляхи їх вирішення, які тісно пов’язані із загальною концепцією розвитку Тернопільського державного медичного університету.