ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СТОМАТОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ - Нагірний, Я. П. (Медична освіта, 2013)
У статті окреслено основні напрямки розвитку стоматологічного факультету на найближчу перспективу. Вказано на необхідність модернізації матеріальної бази, удосконалення навчально-методичного процесу, розвиток наукових про- грам, покращання кадрового забезпечення.