ДОСВІД ВИКЛАДАННЯ ЕЛЕКТИВНОГО КУРСУ “МЕДИЧНІ АПАРАТИ І СИСТЕМИ” ДЛЯ СУБОРДИНАТОРІВ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ - Творко, В. М.; Боровик, І. О. (Медична освіта, 2013)
У статті представлено дані про викладання елективного курсу “Медичні апарати і системи” на 6 курсі медичного факультету. Особливістю практичних занять є використання сучасних комп’ютерних технологій, подання світових да- них та власного клінічного досвіду викладача для досягнення основної мети – формування клінічного мислення у май- бутніх лікарів.