ГУМАНІТАРНИЙ АСПЕКТ ПІДГОТОВКИ ЛІКАРІВ У ВИЩИХ МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ - Скрипник, Н. В.; Пасєчко, Н. В. (Медична освіта, 2013)
У статті йдеться про актуальні проблеми сучасної професійної підготовки майбутніх лікарів. При цьому окреслюються головні шляхи формування спеціаліста нової формації, обґрунтовується єдина цілісність процесів навчання і виховання, формулюються основні виховні аспекти.