ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ НА КАФЕДРІ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ СИСТЕМИ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ МЕДИЧНОЇ ОСВІТИ - Кочін, І. В.; Акулова, О. М.; Гайволя, О. О.; Трошин, Д. О.; Шило, І. Ф. (Медична освіта, 2013)
У роботі проаналізовано багаторічний досвід кафедри цивільного захисту та медицини катастроф Запорізької медич- ної академії післядипломної освіти з підготовки лікарів Державної служби медицини катастроф України.