ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ ВИКЛАДАННЯ З ЇХ ІМПЛЕМЕНТАЦІЄЮ В УМОВАХ КЛІНІКИ ПРИ ФОРМУВАННІ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ У МАЙБУТНІХ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ - Trishch , V. I. (Медична освіта, 2020)
У статті висвітлено досвід використання на практичному занятті поєднання інтерактивних інноваційних технологій, таких, як симуляційний тренінг (сценарій) та ділова (рольова) гра, з подальшим закріпленням отриманих знань та практичних навичок в умовах клініки. Проведена оцінка ефективності поєднання даних методик у формуванні професійних та комунікативних компетентностей у майбутніх медичних працівників. Ефективне поєднання інтерактивних методів навчання на практичному занятті з імплементацією цих методик у реальних клінічних умовах дозволяє одночасно вирішити ряд завдань, відповідає сучасним вимогам викладання, і може бути рекомендоване для широкого впровадження в навчальний процес.