БІООРГАНІЧНА ТА БІОЛОГІЧНА ХІМІЯ НА МЕДИКО-ПСИХОЛОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ: СТАН ВИКЛАДАННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ - Ніженковська, І. В.; Стеченко, О. В.; Ягупова, А. С.; Яніцька, Л. В. (Медична хімія, 2013)
Стаття присвячена аналізу структури навчальної програми з дисципліни "Біологічна та біоорганічна хімія" для студентів медико-психологічного факультету, створеної відповідно до вимог кредитно-модульної системи викладання медичних дисциплін у вищих медичних навчальних закладах України в контексті Болонського процесу.