РОЛЬ ПОРУШЕНЬ ОКСИДАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ У ДИНАМІЦІ РОЗВИТКУ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОГО ПОСТЕКСТРАКЦІЙНОГО АЛЬВЕОЛІТУ ТА ЇХ КОРЕКЦІЯ ТІОТРИАЗОЛІНОМ - Демкович, А. Є. (Медична хімія, 2014)
У статті наведено результати біохімічних досліджень щодо застосування тіотриазоліну в білих щурів з експериментальним постекстракційним альвеолітом і оцінено ефективність лікування за вмістом у сироватці кровідієновихкон'югатів та трієновихкон'югатів, супероксиддисмутази, каталази, відновленого глутатіону. Встановлено, що для корекції біохімічних змін при експериментальному постекстракційномуальвеоліті доцільно використовувати тіотриазолін.