ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВІНБОРОНУ НА ГОСТРУ ТОКСИЧНІСТЬ ДОКСОРУБІЦИНУ В ЩУРІВ - Іванова, Е. Г. (Медична хімія, 2013)
В експериментах було встановлено, що вінборон зменшував параметри гострої токсичності доксорубіци- ну в щурів, про що свідчить більший показник LD50 при сумісному застосуванні досліджуваних засобів порівняно з LD50 при введенні доксорубіцину без корекції.