Фактори вірулентності пародонтопатогенної мікрофлори як етіопатогенний фактор розвитку пародонтиту та гінгівіту в осіб молодого віку - Sloboda, M. T. (Клінічна Стоматологія, 2016)
У статті наведені дані порівняння активності факторів вірулентності бактерій, виділених в осіб молодого віку залежно від стану тканин пародонта за показниками індексу Green-Vermillion, а також співвідношення між клінічними формами уражень пародонта та типами виділених мікрокультур.