Зміна показників пероксидного окиснення ліпідів при поєднанні пародонтиту з адреналіновою кардіоміодистрофією за нормергічного типу запальної реакції - Мисула, І. Р.; Суховолець, І. О. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті представлено результати дослідження показників пероксидного окиснення ліпідів у крові й пародонті тварин при поєднанні пародонтиту з адреналіновою міокардіодистрофією. Отримані результати свідчать про наростання ознак пошкодження клітин відносно термінів експерименту.