Інформативність показників периферичної крові при ГРВІ у дітей - Гевкалюк, Н. О. (Клінічна Стоматологія, 2014)
Картина периферичної крові є показником реактивності організму дітей при респіраторній вірусній інфекції, відображає етапність перебігу захворювання, проте не завжди відповідає важкості його клінічних проявів.