Клініко-статистична характеристика захворювань скронево-нижньощелепних суглобів - Одрехівська, І. А.; Черкашин, С. І. (Клінічна Стоматологія, 2014)
В статті представлено клініко-статистичний аналіз захворювань скронево-нижньощелепних суглобів, встановлено залежність даних патологій від віку, статі, соціальних чинників, перенесених та супутніх захворювань.