Оцінка гігієнічного статусу порожнини рота у пацієнтів з неспецифічним виразковим колітом - Манащук, Н.В.; Войціх, С.А. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті наведено результати визначення гігієнічних індексів у пацієнтів з неспецифічним виразковим колітом. Показано взаємозв’язок між станом гігієни порожнини рота та тяжкістю стоматологічного діагнозу, а саме: при погіршенні стану гігієни спостерігають поглиблення патологічного процесу в пародонті.