Мікробіологічний склад зубного каменя у працівників кондитерського виробництва, хворих на генералізований пародонтит - Бандрівський, Ю. Л.; Захарків, О. Р. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті висвітлено результати мікробіологічного дослідження зубного каменя в пацієнтів із генералізованим пародонтитом (працівники кондитерського виробництва), визначено видовий склад мікроорганізмів, виділених у хворих.