Інтегральний коефіцієнт процесів антиоксидантного захисту - пероксидного окиснення ліпідів у хворих на генералізований пародонтит, поєднаний з остеоартрозом - Залізняк, М. С.; Сопотніцька, В. В.; Погорецька, Х. В. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті представлено показники інтегральних коефіцієнтів процесів антиоксидантного захисту пероксидного окиснення ліпідів у хворих на генералізований цародонтит, поєднаний з остеоартрозом. Результати проведеного дослідження свідчать про активацію вільнорадикальних пероксидних реакцій на тлі виснаження антиоксидантних захисних механізмів у даного контингенту хворих.