Морфофункціональна характеристика пошкоджень слизової оболонки порожнини рота при різноманітних патологічних процесах, у тому числі при термічних і хімічних опіках (огляд літератури) - Федорович, О. А.; Стрипко, М. О. (Клінічна Стоматологія, 2014)
На основі аналізу сучасної літератури наведено дані про морфофункціональні особливості будови слизової оболонки порожнини рота. Акцентовано увагу на її змінах при різноманітних патологічних процесах і необхідності подальшого вивчення питань щодо діагностики, лікування та профілактики захворювань слизової оболонки ротової порожнини.