Вплив синбіотика «Бактулін» на біохімічні показники в тканинах пародонта при експериментальному дослідженні - Мачоган, В. Р.; Авдєєв, О. В. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті наведено результати біохімічних досліджень щодо застосування синбіотика «Бактулін» у білих щурів з експериментальним пародонтитом і оцінено ефективність лікування за вмістом у пародонті верхньої щелепи фосфору, кальцію, малонового діаьдегіду, активністю кислої фосфатази, каталази, фосфоліпази A2 та загальною протеолітичною активністю. Встановлено, що для корекції біохімічних змін при експериментальному пародонтиті доцільно використовувати синбіотик «Бактулін».