Гігієнічний стан ротової порожнини у дітей з екологічно несприятливих регіонів - Лучинський, М. 3.; Петрунів, В. Б.; Лучинський, В. М.; Гончар, Ю. І. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті представлено результати вивчення гігієнічного стану порожнини рота у дітей, які проживають в екологічно забруднених регіонах. Показано, що негативні впливи довкілля погіршують рівень гігієни порожнини рота сприяють збільшенню розповсюдженості та інтенсивності карієсу в дітей, що необхідно враховувати при впровадженні програм профілактики стоматологічних захворювань.