Каріозне ураження зубів у дітей - медико-соціальна проблема (огляд літератури) - Крупей, В. Я. (Клінічна Стоматологія, 2014)
Наведено огляд вітчизняних та іноземних джерел із проблем карієсу в дітей та раннього дитячого карієсу як однієї із сучасних медико-соціальної проблем.