Організація кісткової тканини і механізми її регенерації - Нагірний, Ярослав (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті проведено огляд літератури з питань структурної організації кісткової тканини, її фізіології, висвітлено питання відтворення кісткової тканини в умовах фізіологічної та репаративної регенерації.