Вплив комбінованої фармакотерапії на імунний статус у пацієнтів із захворюваннями пародонта на тлі хронічного панкреатиту - Шманько, В. В.; Чорній, Н. В. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті представлено результати комбінованого застосування орального антисептика та гепагопротектора з імунокорегуючою дією для лікування захворювань пародонта на тлі хронічного панкреатиту.