Динаміка рівнів лізоциму в біосередовищах при генералізованому пародонтиті, асоційованому з остеоартрозом - Заболотний, Т. Д.; Залізняк, М. С. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті представлено результати дослідження рівнів лізоциму ротової рідини та сироватки крові пацієнтів із генералізованим пародонтитом на тлі супутнього остеоартрозу. Отримані результати вивчення активності лізоциму в біосередовищах обстежених вказують на певні розбаласуваня неспецифічного захисту у хворих із остеоартрозом.