Вплив чинників довкілля на стан здоров'я дітей, які проживають на радіаційно забруднених територіях (огляд літератури) - Гончук, Л. В.; Беденюк, О. А. (Клінічна Стоматологія, 2014)
Запроповано огляд літератури щодо проблеми впливу чинників довкілля, в тому числі радіаційного забруднення на стан здоров'я дітей.