Причини дефектів зубів і зубних рядів у дітей різного віку - Карнківський, А. Я.; Пинда, М. Я.; Карнківська, Г. Б. (Клінічна Стоматологія, 2014)
В статті наведем дані щодо основних причин виникнення дефектів зубів і зубних рядів у дітей дошкільного та шкільного віку.