Екологічні аспекти стоматологічних захворювань у дітей - Хоменко, Л. О.; Остапко, О. І.; Дуда, О. В. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті представлено аналіз літературних джерел щодо впливу несприятливих чинників навколишнього природного середовища на стоматологічне здоров'я дітей, зокрема на стан твердих тканин зубів та тканин пародонта.