Історичні та сучасні погляди на класифікацію, клініку, діагностику хронічних артритів скронево- нижньощелепного суглоба (СНЩС) - Черкашин, С. І.; Ребуха, Л. В. (Клінічна Стоматологія, 2014)
Погляди на класифікацію, клініку, діагностику хронічного артриту СНЩС не є досконалими, так як не враховують показники стану мінеральної щільності кісткової тканини, морфометричні особливості мікроциркуляторного русла у хворих на запально-деструктивні захворювання СНЩС.