Історичні та сучасні підходи до профілактики альвеолітів щелеп - Черкашин, С. І.; Демкович, А. Є. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті представлено основні етіологічні чинники альвеолітів, розглянуто сучасні погляди на терапію і профілактику інфікованих післяекстракційних ямок. Наведено основні принципи та методи медикаментозного лікування та профілактики виникнення альвеолітів.