ЗАСТОСУВАННЯ ВІЛЬНОЇ ШКІРНОЇ ПЛАСТИКИ ЗА ВОГНЕПАЛЬНИХ УРАЖЕНЬ ЩЕЛЕПНО-ЛИЦЕВОЇ ДІЛЯНКИ - Нагірний, Я. П.; Стефанів, І. В.; Твердохліб, Н. О. (Клінічна Стоматологія, 2025)
У статті наведено клінічні спостереження вільної пластики дефектів шкіри обличчя за вогнепальних уражень у випадках, коли немає можливості їх закрити місцевими тканинами. Представлено два клінічні випадки одного з етапів реабілітації, де проводилося лікування із застосуванням шкірного трансплантата, взятого з передньої поверхні стегна. Клінічні спостереження свідчать про перспективність цього методу лікування.