Вітання з 70-річчям професора Ярослава Нагірного (Клінічна Стоматологія, 2024)
Дорогий Ярославе Петровичу, в день народження щиро вітаємо Вас і бажаємо міцного здоров’я, щоб вистачило до столітнього ювілею, сили та волі, щоби зміцнювати себе фізично й духовно!