Натхненний шлях педагога, науковця, лікаря. До ювілею професора Хоменко Лариси Олександрівни - Біденко, Н. В.; Остапко, О. І. (Клінічна Стоматологія, 2022)
Резюме. Стисло представлено трудовий і науковий шлях професора Л. О. Хоменко, першої завідувачки кафедри дитячої терапевтичної стоматології та профілактики стоматологічних захворювань Національного медичного універститету імені О. О. Богомольця, заслуженого діяча науки і техніки України. Професор Л. О. Хоменко зробила великий внесок у становлення і розвиток дитячої стоматології в Україні.