«Гістологія. Цитологія. Ембріологія» для студентів стоматологічних факультетів вищих медичних навчальних закладів України - , . (Клінічна Стоматологія, 2021)
за редакцією О. Д. Луцика, Ю. Б. Чайковського. Вінниця : Нова Книга, 2020. – 496 с. : іл.