Вітаня професору Олександру Володимировичу Авдєєву - Kolektyv, Tvorchyy (Клінічна Стоматологія, 2019)
4 квітня відзначає свій ювілей доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри дитячої стоматології ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України» Олександр Володимирович Авдєєв.