Плеоморфна аденома піднижньощелепної слинної залози у мешканців Тернопільської області - Nahirnyi, Ya. P. (Клінічна Стоматологія, 2016)
Вивчено частоту і гендерні особливості плеоморфної аденоми піднижньощелепних слинних залоз у жителів Тернопільської області за період з 2010 до 2014 року. Плеоморфна аденома складає 40 % від усіх виявлених пухлин піднижньощелепних слинних залоз і зустрічається з однаковою частотою у представників обох статей.