Oсобливості клінічного перебігу захворювань пародонта у хворих із різною супутньою патологією - Boytsanyuk, S. I.; Zaliznyak, M. S.; Chorniy, N. V.; Manashchuk, N. V.; Chorniy, A. V. (Клінічна Стоматологія, 2016)
У статті проведено порівняльну оцінку поширення, діагностичної структури, особливостей клінічного перебігу захворювань пародонта на тлі опікової хвороби, остеоартрозу, хронічних коліту та панкреатиту.