Актуальність застосування фітопрепаратів як лікувально-профілактичних засобів у пародонтологічних хворих - Dvulit, I. P. (Клінічна Стоматологія, 2016)
У статті наведено дані аналізу застосування фітопрепаратів у стоматології, зокрема у пародонтологічних хворих. Особливу увагу надають актуальності використання лікарських рослин та препаратів на їх основі при лікуванні та профілактиці запально-дистрофічних хвороб пародонта. Представлено ряд найефективніших лікарських рослин та фітопрепаратів, методику та ефективність їх застосування у хворих із патологією тканин пародонта, що підтверджує їх цілющі властивості та високоефективний вплив як лікувально-профілактичних засобів.